Hjelp oss å legge scenegulv på Kloden ved å spille Kloden-kryssord!

I februar skal vi etter planen sette i stand Kloden Pilot her i Kabelgata på Økern – i hjertet av Hovinbyen i Oslo. Dette blir første fase i byggingen av Kloden teater.

Kloden Pilot blir et rom der scenekunstnere, kompanier og andre teatre kan produsere og vise forestillinger, i tillegg til at vi skal vise nasjonale og internasjonale forestillinger for barn og ungdom.

Byggingen av Kloden Pilot er fortsatt ikke fullfinansiert, derfor søker vi hjelp fra deg. Vi mangler midler til scenegulv, og nå kan du være med på å spleise på dette! Bli med og støtt Kloden ved å legge kryssord med oss. En bokstav tilsvarer ¼ kvadratmeter scenegulv og koster 375 kroner. Du kan kjøpe så mange du vil. Kanskje du vil ha et spesielt ord? Navnet ditt? Med bokstavene lager vi kryssord på Instagram – @klodenteater – der du kan se framgangen.

Alle som bidrar vil bli nevnt og takket som bidragsyter på Kloden.no og får navnet sitt på veggen på Kloden Pilot. Om du vil, får du takk og tagging på Instagram og Facebook når vi lager ordet ditt. Men det er OK å være anonym også! Er du med og spleiser på scenegulv blir du invitert på åpningsfest av lokalene når de står ferdige. Du eier en bit av Kloden.

Les mer på Spleis.no