Aktuelt

Guro Sibeko debuterer med teater: Utsolgt på et døgn

- Jeg har aldri jobbet med teater før, så jeg skal ikke si at det stemmer. Men jeg fikk en mistanke om at det er i det frie feltet det går an å gjøre de morsomste tingene.

Kjell Moberg med fullt fokus på eget kompani

- Det har vært en fantastisk reise å være med på utviklingen av Kloden teater, og jeg vil savne både teamet og alle kunstnerne på huset.

Revidert statsbudsjett: Kakefest med SV og Ulvenparken barnehage

Kathy Lie (SV), rådgiver Wanda Voldner og Ulvenparken barnehage feiret revidert statsbudsjett med oss.

Vi viser teater i sommer – helt gratis!

Bysommer? Her får du oppleve et variert program for barn og unge gjennom sommermånedene. Programmet finner du her.

3 millioner til Kloden teater på revidert statsbudsjett

Dette betyr av vi kan fortsette å utvikle samarbeidet med hele scenekunstfeltet i Norge for å skape enda mer scenekunst for barn og ungdom, og nå enda flere barn og unge i Groruddalen og resten av Oslo og Norge.

Å LEVE VIDERE er årets beste forestilling for ungdom

Under Heddaprisutdelingen søndag falt dommen. Forestillingen Å LEVE VIDERE, produsert av Rimfrost produksjoner med Kloden teater som samarbeidspartner, stakk av med seieren i kategorien Beste forestilling for Ungdom.

To Heddanominasjoner

Vi er stolte over å være co-produsent på PASSER MIN BEAT? og samarbeidspartner på Å LEVE VIDERE, som begge er nominert til Heddapris i kategorien Beste forestilling for ungdom.

Program for Heddadagene

Vi går inn i årets vakreste teatereventyr med et program for alt fra spedbarn til unge voksne og voksne unge. Den delen av programmet som finner sted på Kloden teater finner du her!

Stilling ledig

Med vår stadig økende aktivitet og pågang både fra publikum og scenekunstfeltet, samt i arbeidet med å utvikle teaterhuset for barn og ungdom, styrker vi staben og søker nå en administrativ leder.

Inkluderende og variert program på årets Go Figure!

Vi er stolte og glade over å også i år være vertsskap for flere av barne- og ungdomsforestillingene under figurteaterfestivalen Go Figure.