Aktuelt

Hysj-fri sone: Velkommen til vår første relæxte forestilling

Disse forestillingene er spesielt tilpasset barn, ungdom og familier med behov for litt mer avslappede rammer for å nyte opplevelsen.

Vi lanserer Peter Pan- og Robin Hood-billetter

Disse billettene gir publikum mulighet til å kjøpe billetter etter betalingsevne, både om du trenger rimelige billetter eller om du har mulighet til å betale litt ekstra og dermed sponse de rimelige billettene.

Vil din barnehage ha besøk av forestillingen BORTE-TITTEI?

Bli med i trekningenen av barnehageforestilling for barn fra 0 - 3 år!

Øystein Elle om Rock me Baby: – Den nysgjerrige skepsisen jeg kjente på før vi startet arbeidet ble raskt snudd til fascinasjon og begeistring

Øystein Elle reflekterer over produksjon av scenekunst for de yngste.

SISTE STOPP: NORDPOLEN – Vi gjentar suksessen med ny gratis juleforestilling

For tredje året på rad omdanner vi Loftet til et magisk univers som skal ta publikum med inn i en eventyrlig verden. Velkommen om bord på ferden videre med byens mest spektakulære trikk som tar deg hele veien til jordens nordligste punkt!

En ungdoms erfaring på Kloden teater

– Etter arbeidsuken på Kloden teater ser jeg at teater involverer mange flere enn skuespillere og regissører. Mange medvirkende er med og jobber sammen mot en fantastisk produksjon.

Compassion Stories: Utforsking av emosjoner og energi i teater for barn

Jon Filip Fahlstrøm og Jens Jeffry Trinidad brukte høstferien på å gjøre research på AKS for sin neste forestilling. - Vi har tatt inspirasjon fra konseptet Mosh Pits, et fenomen man som oftest møter på metallkonsert, forteller de om prosessen.

Showbox på Kloden teater

Urfremførelse av Utøya-forestilling, rockeforestilling for babyer, kameleoner og klovnemoro. Her er Showbox-programmet på Kloden teater.

Cirka Teater feirer 40 år med gratis forestilling i høstferien

I høstferieuken starter Cirka Teater jubileet sitt med forestillingen «Puls» på Kloden teater. Over hundre barn og voksne har allerede booket billett.

Science fiction-inspirert samtidsdans for ungdomsskoleelever

- Med prosjektet «Sfær» fortsetter vi å utforske hva en forestilling, eller et kunstmøte, kan være.