Vanlige spørsmål

Er det parkering på Kloden teater?

Det er gateparkering mot betaling både i Kabelgata og på parkeringsplasser i hver ende av Kabelgata. 

Kan jeg henge av meg yttertøyet?

Det er mulig å henge av seg yttertøy i en ubetjent garderobe.

Kan jeg ta med barnevognen inn?

Inngangspartiet til Pilotscenen er lite, så vi har ikke plass til mange barnevogner inne. Den må ev. settes utenfor. Ved Loftet har vi litt større plass innendørs til barnevogner. 

Kan jeg ta bilder under forestilling?

Som hovedregel ønsker vi at publikum ikke tar bilder under forestillingen, men heller opplever den her og nå. Mobilbruk kan forstyrre de andre i publikum og er godt synlig for skuespillerne på scenen. Om det er ok at du tar bilder underveis, blir det gitt beskjed i forkant. 

Jeg har rullestol, går på krykker eller er dårlig til beins:

På Pilotscenen har vi både rullestolrampe og handicaptoalett. På Loftet har vi heis, og det er handicaptoalett tilgjengelig på forespørsel. Si gjerne ifra når du bestiller billetter, så skal vi sørge for at du får en god plass. Det er dessverre ingen handicapparkering i nærheten.

Ledsagerbevis:

Har du ledsagerbevis kan du ha med deg ledsager gratis. Send oss en mail om hvilken forestilling du ønsker å gå på, og vi sender deg billetter. Det er lurt å være ute i god tid, i tilfelle det blir utsolgt. 

Har dere teleslynge eller blir noen av forestillingene tegnspråktolket?

Per i dag har vi ikke teleslynge, men det hender forestillingene våre blir tegnspråktolket. Det vil komme fram i programmet. 

Har dere forestillinger på andre språk?

Ja, det hender vi programmerer forestillinger på andre språk og flere forestillinger er uten tale. Av andre språk vil det i all hovedsak være engelsk, men av og til andre. Det vil komme tydelig fram i programmet. 

Har dere overnatting i nærheten? 

Ja, rett over gata for Pilotscenen ligger stilige Quality Hotel 33, tegnet av den kjente arkitekten Erling Viksjø. Flybussen stopper rett utenfor!