Vi deltar på Oslo Colour Festival

8. april 2024

Kloden teater sender sirkusgruppen «Plutselig Sirkus» ut for å sjonglere og gjøre magi og rockeringkunster under folkefeiring av mangfold på Vallhall Arena.

Oslo Colour Festival går av stabelen den 4. mai. Festivalen arrangeres av IndoNord – foreningen for den indisk-norske diasporaen, som jobber for å vise indisk kultur i Norge.

Feiring av mangfold

Oslo Colour Festival er en feiring av mangfold og kulturell visning, der farger brukes med intensjonen om å spre livets nyanser. Festivalen bringer med seg den rike kulturen fra India, med ideen om forening, harmoni og feiring. Festivalen presenterer friske vibber og opplevelser for deltakerne og tar dem med på en reise av gjenoppdagelse.

Festivalen er satt sammen av ulike kulturelle elementer, inkludert mennesker, mat, kunst, musikk, ideer og tanker.

Sirkusmagi for alle aldre

Plutselig Sirkus er et sirkuskompani bestående av Morten Uglebjerg Norli og Anna Nerdrum Bøgwald. Deres visjon er å skape magi og glede sammen med mennesker i alle aldre gjennom sirkus. De reiser vanligvis rundt omkring i landet og holder forestillinger og underviser barn, ungdom og voksne. De setter sine segl for festivaler og barne- og familiearrangementer for å ta med sin sirkusmagi og få arrangementene til å skinne enda mer.

Bli med oss på festival! Mer info og billetter finner du på Oslo Colour Festival sine nettsider.