Våren på Kloden teater

13. januar 2023

Fra danseforestilling for babyer til teater for unge voksne, våren på Kloden teater byr på det meste!

Stillhetens hotell – 24 produksjoner

Den anerkjente overlegen Dr. Harald Tjalve ønsker deg velkommen til Stillhetens hotell – En førsteklasses behandlingsklinikk for lidelsen «informasjonsfedme». Dette er en kontinuerlig overbelastning av unødvendig informasjon og teknologisk støy på den ytre hjerneveggen. De innlagte pasientene eller «gjestene» sliter alle med avhengighet av et eller flere teknologiske fora. Det være seg: True crime, thirst traps, doomscrolling, BeReal o.l.

Kun gjennom våre behandlingsmetoder kan vi helbrede menneskehetens konstante behov for stimuli og virkelighetsflukt. Alle legene, spesialsykepleierne og de kognitive terapeutene forteller pasientene det samme; «Stillhet er styrke». Vil de bli kurert eller vil de gå tapt i teknologiens dype daler?

FORESTILLINGER:

Premiere: Fredag 27. januar kl 19:00(UTSOLGT)
Lørdag 28. januar kl 17:00 og 20:00
Søndag 29. januar 15:00 og 18:00
Ungdom/voksne

Frøken kakerlakk vil finne seg en venn – Mehda Zolfaqari

Bli med på en fortelling hvor barna er med på å synge, lage bevegelser og foreslå løsninger! Fortellerkunstner Mehda Zolfaqari har gjendiktet det kjente iranske eventyret til norsk og inviterer publikum med på en reise der man må ta stilling til temaer som trygghet, frykt, vennskap og ikke minst, det at man er fin – akkurat som man er.

FORESTILLINGER:

Søndag 5. februar kl 12 og kl 13. (NB! Bare 20 billetter pr forestilling)
Best for 6-9 år

Mellom – Amina Mohamud / Buskerud teater

En teaterforestilling for folk som er mellom noe, der ingenting er satt og alt er mulig!

Du møter Athena, Oliver og Ines, tre fremmede som er på ulike stadiet i livet. På mystisk vis fanges de i et rom de aldri har vært i før, og de vet ikke hvordan de havnet der. Hvorfor er de der? Og hvordan kommer de seg ut?

FORESTILLING:

Søndag 5. februar kl 18
Ungdom/voksne

Påskemåne Ønskesol – Thea Borring Lande

Langt nord i Svartdalen bor Vesle-Live og pappa. Oldemor Gammel-Live bor i kårstua ute på tunet. Men en dag skjer det noe, og Vesle-Live får et viktig oppdrag …

Påskemåne Ønskesol er en leken og vakker forestilling for barn fra 4-10 år og deres familier. Søsken, foreldre og ikke minst besteforeldre ønskes varmt velkommen.

FORESTILLINGER:

Søndag 19. februar kl 13 og kl 15
Best for 4 – 10 år. Gratis vinterferieforestillinger!

Rock-n-roll-a-bye-baby – Ida Cathrin Utvik

Vi inviterer de små som sanser og forstår verden med hele seg til danseforestillingen Rock n´roll-a-bye baby. Her kan de utforske et abstrakt landskap med snodige former, knasende lyder, vuggende bevegelser og elektrisk gitarspill, tilpasset de aller minste.

FORESTILLINGER:

Lørdag 4. mars kl 13 og kl 15
for babyer mellom 6 og 18 mnd

The way in is the way out – Chriz Nypan

En kroppslig opplevelse av rytme og lyd. Kroppen leder an og skaper rytme, lyd og musikk på sine premisser. Bevegelse blir musikk. Musikalske minner bygger lydbildet som bearbeides live på scenen. Sammen utgjør vi en lyttende masse som responderer på musikken og gjennom tilstedeværelsen vår er vi alle medskapere i forestillingen.

FORESTILLING:

Søndag 5. mars kl 18
Ungdom/voksne


Les mer

Les mer om forestillingene og finn dine billetter her