Hils på våre nye ansatte!

27. mai 2024

Velkommen til våre tre nye tilskudd i staben. Kyla Ina Sabha er publikumskoordinator, Neki Pesi er vertskapskoordinator og Julia Eikeland er rådgiver.

Kyla Ina Sabha startet å jobbe på Kloden teater allerede i høst. Er du barnehageansatt, AKS-ansatt eller lærer i Osloskolen, er det godt mulig du har hørt fra henne. Kyla inviterer barnehagebarn og skoleelever til dagtidforestillingene, og tar ansvar for at massevis av barn og unge får oppleve scenekunst. Kyla møter du på forestillinger hos oss, da hun også er vert og står i baren. Ellers studerer hun prosjektledelse for kunst og kreativ næring på Kristiania. Jobben på Kloden teater har fått henne til å elske å dra på teater!

Neki Pesi startet å jobbe på Kloden teater i vår. Dere kommer til å se mye til han fremover, siden han blant annet skal stå for vertskapet til publikum. Når det ikke spilles forestillinger, lager Neki innhold til sosiale medier. Han har bakgrunn som forteller, så barnehager og barneskoler kan få Neki på besøk med spennende eventyr. Han har en utdannelse innen drama og teater.

Julia Eikeland startet å jobbe på Kloden teater i vinter, og er her i et engasjement frem til juni. Hun jobber med rådgivning og samfunnskontakt. Til vanlig studerer hun HR og personalledelse ved Kristiania, og jobber både med politikk og HR ved siden av studiene.