Stilling ledig

30. mai 2024

Kloden teater søker administrativ leder (80 %).

Søk på stillingen her!

Kloden teaters grunnpilarer er profesjonalitet, kvalitet, inkludering og mangfold. Publikum skal presenteres for bredden av det beste som produseres for barn og ungdom, samtidig som teateret vil bidra til at folk får oppleve et større mangfold av fortellinger og perspektiver, og være bevisst hvem som er representert i kunsten. 

Teateret har på kort tid blitt et av landets viktigste programmerende scener for scenekunst for barn og ungdom, og et produksjonssted for det frie scenekunstfeltet. Parallelt med vår kunstneriske virksomhet i midlertidige lokaler, skal vi gjennomføre byggingen av det permanente teaterhuset Kloden teater i Kabelgata i Oslo.   

Kloden teater søker en strukturert og initiativrik administrativ leder med stor gjennomføringskraft, gode strategiske evner og erfaring med administrativ ledelse innen kunst- og kulturfeltet. 

Som administrativ leder jobber du tett sammen med teatersjefen og resten av teamet for å sikre og styrke Kloden teaters stilling og økonomi, gjennom kontakt med samarbeidspartnere, og private og offentlige tilskuddsytere. 

Vi er på utkikk etter noen som evner å se det store bildet, har overblikk over mange prosjekter og kan løse praktiske oppgaver. 

Vi ser etter en person som trives med å videreutvikle system og gode rutiner for drift, og tar initiativ til å sikre fremdrift så vel i daglig drift som i pågående prosjekter. Du må blant annet ha erfaring fra arbeid med søknadsprosesser, budsjett og økonomioppfølging. Du vil også bli involvert i arbeidet med realiseringen av det nye teaterhuset. Som administrativ leder må du trives med å arbeide både strategisk, kreativt og operativt, og ønske å skape resultater sammen med dine kollegaer. 

Vi tilbyr en spennende og meningsfull jobb med et teater under utvikling, sammen med kompetente og hyggelige kolleger som brenner for scenekunst for et ungt publikum. Du møter en erfaren stab og et sosialt arbeidsmiljø med stor takhøyde.  

Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. 

Ansvar og oppgaver: 

Kvalifikasjoner: 

Personlige egenskaper: 

Administrativ leder rapporterer direkte til teatersjef og er en del av ledergruppen. Stillingen inngår som en del av en administrasjon på pt. seks personer. Arbeidstiden vil hovedsakelig foregå på dagtid, men noe helg- og kveldsarbeid må påregnes. 

Søk her!

Ved spørsmål, kontakt teatersjef Ådne Sekkelsten: 91 52 46 45