Spennende høst for Kloden

16. august 2018

Før sommerferien viste Kloden sju herlige forestillinger for barn, ungdom og unge voksne under Kloden i sentrum. Nå er vi godt i gang med nye prosjekter.

24. august strømmer vi en ti timer lang danseinstallasjon på Kuben vgs. på Økern. Installasjonen vises i et butikkvindu under Göteborgs dans och teaterfestival og blir vist på skjerm i Finland og på Færøyene i tillegg til i Norge. Les mer om Tysta Danser her.

5. og 6. september er vi med når forestillingen Asfaltpuls kommer til Hovinbyen. Forestillingen er laget av Mine Nilay og Gjengen. Den handler om utenforskap og annerledeshet og skal dukke opp der hvor ungdom ferdes. Les mer om Asfaltpuls her.

18. september skal vi diskutere hvordan Kloden og andre aktører kan samarbeide for å sikre økonomisk bærekraft. Dette skjer på en samling i regi av Pådriv, et partnerskap som arbeider for økonomisk, sosial og miljømessig bærekraftig utvikling i Hovinbyen. Kloden skal være en nasjonal scene med internasjonal profil, men vi er opptatt av å utvikle Kloden på en måte som gjør at stedet vil bety mest mulig for befolkningen i Hovinbyen/Groruddalen, et område som ennå ikke har en nasjonal kulturinstitusjon. Les mer om Pådriv her.