Program for Heddadagene

4. juni 2024

Vi går inn i årets vakreste teatereventyr med et program for alt fra spedbarn til unge voksne og voksne unge.

Heddadagene er hele Norges teaterfestival, og samler scenekunst fra hele landet til en uke med forestillinger, bransjeprogram og sosiale arrangementer i Oslo. Sammen med nominasjonene til Heddaprisen viser Heddadagene bredden og mangfoldet som finnes i norsk scenekunst.

Den delen av programmet som finner sted på Kloden teater finner du her. Velkommen på festival!

Unison Puls – Unge Viken Teater

Pulsen starter inni deg, får sin beat igjennom meg. Dunke dunke dunker seg hele veien sammen! Vi skal på oppdagelsesreise inn i hjerterommet, være nær, kjenne på fellesskapet, være ett i en større helhet. Les mer her.

FORESTILLINGER

Tirsdag 11. juni kl. 10:00

Tirsdag 11. juni kl. 12:00

Onsdag 12. juni kl. 10:00

Onsdag 12. juni kl. 12:00

Å leve videre – Rimfrost produksjoner

Hedda-nominert til beste ungdomsforestilling!

I monologforestillinga Å LEVE VIDERE møter vi søstera som var på Utøya sammen med broren sin. Hun var 17 år, han var 23 år. Broren kom aldri hjem igjen. Hun lever videre, men opplevelsene fra terrorangrepet blir til traumer som preger alle deler av livet hennes. Les mer her.

FORESTILLINGER

Tirsdag 11. juni kl. 19:00

Onsdag 12. juni kl. 19:00

Det vanskelige rommet – En samtale om forestillingen Å leve videre

Kompaniet Rimfrost produksjoner ønsker oss med denne forestillingen velkommen inn i det vanskelige rommet. Og det er dette rommet vi ønsker å snakke mer om. En samtale med regissør Nina Wester, dramaturg og kunstnerisk leder for Rimfrost Produksjoner Kristine Myhre Tunheim og teatersjef på Kloden teater Ådne Sekkelsten. Les mer her.

TIDSPUNKT

Onsdag 12. juni kl. 18:00

Grillfest på Kloden teater

I anledning Heddadagene og forestillingen Å LEVE VIDERE av Rimfrost produksjoner, inviterer vi til grilling. Uteserveringen vår er på plass, kokken disker opp med deilig grillmat for vegetarianere og alle andre – og baren er åpen. Les mer her.

TIDSPUNKT

Onsdag 12. juni kl. 17:00

Oioioi – Rom for dans

Oioioi er en interaktiv danseforestilling for barn 3-5 år som tematiserer vennskap og samarbeid. Barna inviteres med på en leken reise inn i det ukjente og fantasifulle. Les mer her.

FORESTILLINGER

Fredag 14. juni kl. 10:00

Fredag 14. juni kl. 13:00

Lørdag 15. juni kl. 13:00

Lørdag 15. juni kl. 14:30

Foto øverst til høyre: Lars Opstad

Heddaprisen

Den ærverdige Heddaprisen deles ut søndag 16. juni, der Kloden teater er co-produsent og samarbeidspart i to av de nominerte forestillingene i kategorien beste ungdomsforestilling: PASSER MIN BEAT av Nordic Black Xpress og Å LEVE VIDERE av Rimfrost produksjoner.