Mellom 15 – 19 år og har lyst på sommerjobb? Se her!

17. juni 2022

Er du mellom 15 – 19 år, glad i å bevege deg og vil utforske nye måter å uttrykke deg på i samarbeid med andre? Nå kan du få betalt mens du gjøre nettopp det!

Sammen med danser og koreograf Roza Moshtaghi, Transcultural Arts Production(TrAP), og kunstnergruppa De Naive søker vi en stor gruppe ungdommer til å skape performancen «HOOP».
Hver gang HOOP besøker et nytt sted utformes den med lokale grupper og utøvere, og det skapes et sosialt prosjekt der fellesskap og gruppe står sterkt.

HOOP er, som ordet tilsier, en performance med hoops – eller rockeringer på godt norsk, som retter seg mot mennesker og steder i offentlige rom med en repetitiv, praktisk og leken tilnærming. I HOOP brukes rockeringer både som et visuelt virkemiddel og som en felles aktivitet mellom utøverne.

Det legges opp til totalt 5 prøvedager og 2 dager med visninger i offentlig rom. Vi kommer til å oppsøke publikum på ulike steder i Stor-Oslo, fra øst til vest. Det er ikke nødvendig med forkunnskaper om dans, eller at du har erfaring med bruk av rockering. Det er derimot viktig at du har anledning til å være med på alle prøvene, er pålitelig og at du møter presist. Prøver og visninger vil finne sted i Oslo, i tidsperioden 15 – 20 august 2022.

Vil du bli med?
Send en kort tekst til denaive.project@gmail.com med fullt navn, alder, litt info om deg og dine interesser og noen ord om hvorfor du søker!