Kloden i sentrum – så gøy!

21. juni 2018

Teltet er pakket sammen, og vi har fått summet oss litt etter en uke med Kloden i sentrum. I løpet av åtte dager har vi vist syv ulike forestillinger, med til sammen 16 visninger. Vi har hatt masse publikum, og de fleste forestillingene har vært utsolgt. Vi har fått nye Klodenvenner, og nye publikummere har oppdaget oss. Vi kan rett og slett si at Kloden i sentrum har vært en suksess, og ikke minst: veldig, veldig gøy.

Med progammet har vi fått vist fram en flik av all den fremragende scenekunsten som produseres i Norge for de unge målgruppene. Å vise forestillinger i et telt midt i et trafikkert område, har selvsagt ganske store begrensninger både på rigg, mangel på blending og lydisolering, og ikke minst plass. Allikevel fungerte Kloden i sentrum som en visningsarena, og som en smakebit på hva som kan skje på Kloden når det står ferdig.

Takk til Heddadagene med et supert team på plass, takk til Teater Manu, Brageteatret og Østfold kulturutvikling Scenekunst for lån av utstyr, og takk til Nationaltheatret for lån av garderober. Og ikke minst: takk til alle kompaniene og publikum!

Vi er på plass igjen til neste år, men i mellomtiden vil vi fortsette å vise scenekunst, både på egenhånd og i samrbeid med andre aktører. Neste på programmet er Asfaltpuls, som dere kan lese mer om her.

 

Vil du være med og sørge for mer flott scenekunst for et ungt publikum, og samtidig få rabatt på forestillinger m.m. og ikke minst: den kuleste t-skjorta i byen? Bli Klodenvenn!