Revidert statsbudsjett: Kakefest med SV og Ulvenparken barnehage

27. juni 2024

Kathy Lie (SV) og Ulvenparken barnehage feiret revidert statsbudsjett med oss.

For andre år på rad har SV lagt Kloden teater inn i budsjettforhandlingene med Regjeringen, og fått oss inn på revidert statsbudsjett. Dette måtte selvfølgelig feires! Torsdag kom representanter fra SV og noen av våre mest trofaste publikummere til kake, kaffe og saft.

– Vi er veldig fornøyde med å ha fått Kloden teater inn på revidert statsbudsjett. Kloden teater er et viktig og godt sted med mangfoldig og god scenekunst for barn og unge, sier Kathy Lie.

Ulvenparken barnehage er husvarme på Kloden teater og kommer nå til å få oppleve enda mer scenekunst hos oss. Med 3 millioner på revidert statsbudsjett kan vi fortsette å utvikle samarbeidet med hele scenekunstfeltet i Norge for å skape enda mer scenekunst for barn og ungdom, og nå enda flere barn og unge i Groruddalen og resten av Oslo og Norge. 

– Det er så viktig når det bygges en helt ny bydel å ha gode kulturtilbud som gir opplevelser og tilhørighet. Det er også veldig viktig dette med at Kloden teater får inn publikum som man for eksempel ikke ser i Nationaltheatret, sier Kathy Lie.