Inkluderende og variert program på årets Go Figure!

28. mai 2024

Vi er stolte og glade over å også i år være vertsskap for flere av barne- og ungdomsforestillingene under figurteaterfestivalen Go Figure.

Go Figure er festivalen for deg som elsker figurteater, for deg som vet hva det er, men ikke vet om du liker det, og for deg som aldri har sett en eneste figurteaterforestilling. Under Go Figure kan du både trene lattermusklene, hvile i sanseuttrykk og utfordre egne perspektiver.

Verdt å merke er at festivalen i år som i fjor har et eget RELÆXT program, der forestillingene er åpne for alle, men har mål om å inkludere barn med behov for ulike tilpasninger.

Velkommen til festival!

Økohelter – Sticky

Bli med inn i skogen til småkrypene, soppene og plantene som bor der! For hvem er de egentlig, disse skapningene som hver dag arbeider for å holde skogen levende? ØKOHELTER er en altoppslukende og morsom forestilling for de nysgjerrige, hvor barna blir invitert med inn i leken. Les mer her.

FORESTILLINGER

Søndag 2. juni kl. 13:00

Søndag 2. juni kl. 15:00 (RELÆXT)

Mandag 3. juni kl. 18:00

Animal R.I.O.T – Wakka Wakka (N/USA)

Wakka Wakka, bestående av Kirjan Waage and Gwendolyn Warnock, er et prisvinnende teaterkompani, med base i Oslo og New York. Animal R.I.O.T. (Animal Resurgence In Our Time) er en serie opptredener med anerkjente anonyme teaterartister og dukkespillere, ledet av grunnleggeren av Animal R.I.O.T., The Fantastic Mr. Fox. Les mer her.

FORESTILLINGER

Tirsdag 4. juni kl. 19:30

Fredag 7. juni kl. 19:00

Konsert med Trio Oro

Konsert med Trio Oro er noe helt utenom det vanlige. Bandet byr på en særegen besetning (blokkfløyte, djembe og gitar), høyt teknisk nivå, smittende musikkglede og masse sjarm. Her får du alt fra Prøysen-viser til boliviansk folkemusikk, du får heftige rytmer og en av verdens vakreste melodier. Les mer her.

FORESTILLINGER

Onsdag 5. juni kl. 12:00

Onsdag 5. juni kl. 18:00 (RELÆXT)

Déjà – The Krumple (N/F/DK/USA)

DÉJÀ er en nydelig, underfundig teatralsk lek. I en liten stue veksler tiden fra fjern fortid til langt inn i framtida. Karakterer fra forskjellige tidsperioder eksisterer i dette rommet, og det skaper et samrøre av sammenkomster, branner, geigertellere, nyttårsfester, flom, ankomster og avskjeder. Les mer her.

FORESTILLINGER

Søndag 9. juni kl. 19:30