Høsten på Kloden!

19. september 2022

Hva skal du finne på når kulden smyger innpå, og regnet dusker mot vinduene?
Denne høsten har vi en rekke gratisforestillinger for barn, unge og familier i Oslo og omegn. Vi har et spennende program med alt fra gratis prøveforestillinger, åpent hus og  høstferieaktiviteter.

På Kloden teater ønsker vi at alle skal ha gode opplevelser, sammen. Alle skal føle at Kloden teater er et trygt sted og at de er hjertelig velkommen, uavhengig av sosiale, økonomiske, kulturelle eller fysiske forutsetninger.

Billettene til gratisforestillinger og arrangementer har en tendens til å gå raskt. Se hele programmet, og reserver dine billetter her.

Gulvet er lava - Ingri Fiksdal
Gulvet er lava – Ingri Fiksdal

I Gulvet er lava dekkes scenen av røde og oransje former og materialer. Barna sitter rundt på fire sider og er tett på scenografien. Plutselig begynner den å bevege på seg. Det ryker og oser. Hva er det vi ser? Er det et rødglødende monster som kommer ut av en hule? Eller en vulkan som har utbrudd?

Vi viser flere gratis prøveforestillinger av Gulvet er lava denne høsten. Forestillingen er også en del av vårt høstferietilbud til barn og unge i Oslo, før premiere på forestillingen og offentlige visninger finner sted 8. oktober. Forestillingen passer for barn fra 6 år og oppover.

 

Mia Habib HOW
Mia Habib HOW

I samarbeid med Oslo kommunes kunstsamling og Mia Habib Productions har vi gleden av å invitere til HOW på Økern. Helt gratis – og midt i Oslos nyeste og største byutviklingsprosjekt.

HOW er en installasjon, en utstilling og en danseforestilling skapt av Mia Habib Productions, I samarbeid med lokale byggfagelever, kunstnere og arkitekter. Danseforestillingen skjer 22-24. september og vil vandre fra Økern Torgvei 6 til Østre Aker vei 25. På veien vil publikum møte en fotoutstilling, trestrukturer og skulpturelle elementer plassert på gresset ved Økernveien 145, og på Østre Aker vei 25.

Kloden teater 2025
Kloden teater 2025

Lørdag 24. september mellom 11:00 – 15:00 er det åpent hus på Kloden teater. Kom og se Pilotscenen vår i Kabelgata 31, og få en sniktitt på planene for det nye teaterhuset som åpner i samme gate i 2025; 3000 kvm med teatersaler, produksjon- og prøvesaker, verksteder, kontorfellesskap for scenekunstnere og et samlingspunkt, midt i hjertet av Økern.