Heddadagene på Kloden teater

6. mars 2023

Også i år deltar vi på Heddadagene, hele Norges teaterfestival! Tre forestillinger, to av dem utendørs og en på Pilotscenen står på programmet.

14. juni: I samarbeid med Unge Viken Teater er vi glade for å kunne presentere Bare rør under Heddadagene, en morsom og kreativ utendørsforestilling for barn fra 3 år. Forestilling er utviklet i samarbeid med Panta Rei Danseteater. Forestillingen er gratis, og spilles i Ulvenparken, i bakgården til Ulven borettslag. Les mer her.

15. juni: I den fargerike bilen er det noe som gjemmer seg! Men hva? To forventningsfulle typer åpner bilen og presenterer en stor blomst? Eller vent – en trakt! Skal de spille musikk? I samarbeid med Unge Viken Teater viser vi Fabelflakseren på Teaterplassen på Grønland. Forestillingen er gratis, det er bare å møte opp! Les mer her.

15.-16. juni: Eid av Oslo kommune er fortellinga om Prinsessa. Hu er i Nasjonalbiblioteket for tretti millionte gang for å fortelle eventyret sitt og få ta sin rettmessige plass på hyllene der. Men Prinsessa har mye på hjertet, og det er vanskelig å få med alt. Heldigvis er Bibliotekaren der så grei at hu hjelper til med tilbakemelding og tips og triks, så dette kommer til å årne seg. Eller?

Eid av Oslo kommune er en slampoesiteater-forestilling for unge voksne og voksne unge om historiefortelling og makt, av og med Sofia Knudsen Estifanos. Om hvilke historier som blir fortalt og om hvem som får fortelle dem, på hvilke premisser. Les mer her.