Cirka Teater feirer 40 år med gratis forestilling i høstferien

21. september 2023

I høstferieuken starter Cirka Teater jubileet sitt med forestillingen «Puls» på Kloden teater. Over hundre barn og voksne har allerede booket billett.

Mennesket har en stor trang til å skape, bygge og finne opp. I jaget etter mer, etterlater vi oss store mengder vrakgods. Men hva skjer med mennesket når det konfronteres med resultatet av det vi har skapt? Og har vi kontroll over det vi skaper?

«Puls» løfter spørsmål knyttet til menneskets avtrykk på jorda. Det er en ordløs og magisk forestilling, med visuelt og teknisk spektakulære effekter – noe du sjelden ser på teaterscenen i Norge.

– Selve scenografien er bygd opp av en av landets beste tekniske scenografer i samarbeid med en ingeniør, og den utsetter utøverne for de skumleste og rareste ting! Puls er en fysisk, ujålete forestilling, og passer for et bredt lag av publikummere, og fra ung til gammel, sier Ingrid Bjørsnøs Kvam, daglig leder i Cirka Teater.

Hun håper publikum sitter igjen med litt skrekk, litt fryd og mange spørsmål etter å ha sett Puls.

-Puls gir ingen bastante svar, og forestillingen åpner opp for mange tolkninger. Vi liker å gi publikum plass, og vil at hver enkelt i salen får rom til å putte litt av seg selv og sin egen historie inn i opplevelsen, sier Bjørsnøs Kvam.

Om Cirka Teater

Cirka Teater ble etablert i 1984 og er et av landets mest erfarne kompanier i det frie feltet. De har base i Trondheim, og har produsert over 40 forestillinger. «Puls» er co-produsert med Teatret Vårt og hadde urpremiere på Ulsteinvik 17. september 2022.

«Puls» spilles:

5. oktober: Kl. 12.00 (ingen ledige plasser) og kl. 18:30

6. oktober: Kl. 12:00 (ingen ledige plasser) og kl. 18:30