Steelo & th’Future – Th’line

Th’Line er kunstnerduoen Kristina Wallace og Ida Wigdel. De er kjent for sin spesielle timing der de balanserer lek, humor og alvor på engasjerende måter.

I Steelo & Th’Future spiller Kristina Wallace den karismatiske workshopholderen Steelo, en influenser fra Belgia som kjenner de viktige folka du bør ha en god tone med. Du blir trygt loset gjennom en feelgood økt, og får med deg en bit av framtiden. “Th’Future is scary, but also beautiful…eh?”

Konfrontert av kapitalismen, sosiale medier og maktoverskridelser drar Th’Line fokuset på kropp og image til det ekstreme i arbeidene sine. Kompaniet er opptatt av å kunstnerisk utforske intrikate temaer som kan kjennes komplekse og vanskelige å snakke om. Det er nå litt over ett års siden #metoo var på høyden i media i Norge, og forestillingen Steelo understreker viktigheten av å fortsette å synliggjøre problemstillinger knyttet til maktmisbruk og trakassering for at opprydninger og strukturelle endringer kan skje. Forestillingen tar også opp hvordan man i dagens scrolle-samfunn ikke går i dybden, og smykker seg med name-dropping for å fremstå oppdatert og viktig. I Steelos tilfelle er det den populære tematikken miljøvennlighet og klima.

“Steelo & Th’Future blir en kontemplasjon over hvordan en bestemt sosial setting kan påvirke den enkeltes grensedragninger og hvordan maktoverskridelse kan skje.“

“Det er både imponerende og ubehagelig hvordan Wigdel og Wallace gir oss mulighet til å studere et eksempel på en potensiell #metoo-situasjon på nært hold.”

– Andrea Csaszni Rygh, scenekunst.no

Koreografi, konsept, lys, tekst, lyd, kostyme, foto: Th’Line (Kristina Søetorp Wallace og Ida Wigdel)
Steelo: Kristina Søetorp Wallace
Rita (Steelos assistent) på lys og lyd: Ida Wigdel
Produsent: Caroline Blomqvist
Th’Future: TBA

www.thline.no

Torsdag 13. juni 2019

Tidligere
forestilling