Showbox: Den mekaniske hagen – Kloster/Sævik/Nymark

Showbox: Den mekaniske hagen ble vist den 03.12.21 kl. 10:00 og kl. 12:00, den 04.12.21 kl. 13:00 og kl. 15:00

De to vennene Fio og Lyria bor i en vakker og idyllisk hage der de planter grønnsaker og koser seg med eplekake, te og musikk hver dag. En dag kommer en mystisk skikkelse inn i hagen og vil henge opp en ny fuglekasse. Fio takker høflig nei, siden han akkurat har laget en fuglekasse. På natten sniker den mystiske skikkelsen seg inn i hagen igjen, og bytter om på fuglekassen i smug. Etter dette begynner mystiske ting å skje med hagen. Den blir mer og mer mekanisk, og vennskapet til Fio og Lyria blir satt på prøve. Det to vennene reiser under jorden til en mørk og maskinell verden. Her møter de skapningene Pappa Potet, en Hakkerobot og en Konge som kontrollerer alt. Vil vennene klare å redde hagen fra å bli helt mekanisk?

Den Mekaniske Hagen er et teaterstykke skrevet av billedkunstner Camilla Kloster, musiker og komponist Knut Sævik og musiker Lena Nymark. Stykket oppleves som en blanding mellom teater og tegnefilm, der animasjon hele tiden blir projisert på kulissene.

Skuespillere: Camilla Kloster, Lena Nymark

Tekniker: Knut Sævik

Regi: Martin T.B. Thomas

Masker, kostymer og tegninger til scenografi: Camilla Kloster

Animasjon, lyd, musikk og teknikk: Knut Sævik

Kostymer og musikk: Lena Nymark

Manus: Camilla Kloster, Knut Sævik, Lena Nymark og Martin T.B. Thomas

Støttet av: Møre og Romsdal Fylke, Spenn.no og Kulturrådet.

Foto: Martin T.B. Thomas


Velkommen til Showbox, en festival med fokus på barn og unge. Årets festival går av stabelen  fra tirsdag 30. november, til og med lørdag 4. desember 2021.

Festivalprogrammet er åpent for alle, og det er mulig å kjøpe enkeltbilletter til både forestillinger og faglig program. Forestillingene vises på flere ulike scener i Oslo. Se hele festivalprogrammet her: www.showbox.no

Fre 3. - lør 4. desember 2021

Tidligere
forestilling