Safarium – Landing

I Safarium får publikum oppleve både kraft og sensibilitet på nært hold gjennom dansernes sanselig utforskning av rommet og baskete omfavnelser! Forestillingen utspiller seg i et unikt og taktilt landskap som danserne og barna deler. Gjennom forestillingens ulike situasjoner transformeres rommet, og etter hvert inviteres barna til å bli med å bevege seg og utforske scenografien.

Safarium ble produsert i 2014, og har siden premieren vært vist nærmere 200 ganger. Forestillingen har turnert med Den Kulturelle Skolesekken i Oslo, Vestfold, Telemark, Akershus/Viken, Østfold, Trøndelag Rogaland og Oppland, og har blitt spilt ved Hjertnes kulturhus i Sandefjord, Dansens Hus i Oslo, Thy Teater i Thisted i Danmark, RAS i Sandnes, samt på festivaler som Markedet for scenekunst i Sandefjord, Sand-festivalen i Kristiansand, Multiplié dansefestival i Trondheim, Kortreist dansefestival på Inderøy, UNGI festivalen i Reykjavik og Imagine Childres Festival på South Bank Senter i London. 

Forestillingen spilles også kl. 15:30 som en del av vårt RELÆXTe program. RELÆXTe forestillinger er åpne for alle, og er i tillegg tilpasset barn med spesielle behov.

Målgruppe: 1 – 3 år med voksne (kun én voksen pr barn). 

Spillested: Pilotscenen

Varighet: 30 minutter, med mulighet til å bli værende i rommet i 15 minutter etter forestillingen

Medvirkende:

Utøvere: Sigrid Kopperdal, Venke Sortland og Ida Gudbransen

Produsent og kunstnerisk ansvarlig: Landing

Scenografi og kostymer: Camilla Wexels Riser 

Medskapende utøvere (2014): Marianne Skjeldal, Sigrid Kopperdal, Venke Sortland og Ina Coll Kjølmoen. 

Foto: Tom Øverlie 

Samprodusent: INK2013 (Den Kulturelle Skolesekken og SEANSE), Dansens Hus (tilrettelegging 1-3 år i 2016) 

Støttet av: SPENN, Norsk kulturråd, Fond for utøvende kunstnere, Vestfold fylkeskommune

Søndag 4. februar

Tidligere
forestilling