Påskemåne Ønskesol – Thea Borring Lande

Påskemåne Ønskesol ble vist den 19.02.23 kl. 13:00 og kl. 15:00

Den som får se sola danse på påskemorgen kan ønske seg noe!

Langt nord i Svartdalen bor Vesle-Live og pappa. Oldemor Gammel-Live bor i kårstua ute på tunet. Men en dag skjer det noe, og Vesle-Live får et viktig oppdrag …

Påskemåne Ønskesol er en leken og vakker forestilling for barn fra 4-10 år og deres familier. Søsken, foreldre og ikke minst besteforeldre ønskes varmt velkommen.

Thea Borring Lande forteller og spiller Vesle-Live, mens Jo Berger Myhre tonesetter forestillingen. Med enkle virkemidler av høy kvalitet forteller de en stor, liten historie rammet inn av livets og naturens års- og livssykluser, på barnas premisser. Marte Magnusdotter Solem har regissert forestillingen med sitt kloke blikk – med masse glimt i øyet og kjærlighet til menneskene.

Om utøverne:

 Skuespiller Thea Borring Lande har spilt store roller på flere av landets største scener, men det hun elsker aller mest, er å spille i små rom med akkurat passe mange mennesker i. For her møtes vi på ordentlig! Hun brenner for å gi publikum gode teateropplevelser med plass til både latter og kanskje en liten tåre i øyekroken.

Bassist og komponist Jo Berger Myhre har i årevis spilt i band med store artister innen både popmusikk og jazz, som Frida Ånnevik, Nils Petter Molvær og Ingrid Olava. Som teatermusiker fyller han rommet og fortellingen med klanger og melodier som får oss til å lytte enda bedre.

Medvirkende:

 Thea Borring Lande – skuespiller, kunstnerisk leder

Jo Berger Myhre – musiker på scenen, komponist

Marte Magnusdotter Solem – regi

Anngjerd Rustand – scenografi

Hedda Simonsen Lund – kostymedesign

Sigrid Edvardsson – koreografi

Gunnbjørg Johannessen – produsent

Lone Klein – inspisient

Akin Duzakin – Illustrasjon

Marte Vold – foto/video

Forestillingen er støttet av Norsk Kulturfond, Spenn.no, Fond for lyd og bilde, Det Norske Komponistfond, Fond for utøvende kunstnere, Kloden Teater, Bergesenstiftelsen og Nesodden Kommune.

Søndag 19. februar 2023

Tidligere
forestilling