Oslohendelser: S.P.R.Å.K. – Maritea Dæhlin

Språk som lyd, språk som mening, språk som følelse -skam, stolthet, smerte, glede-, språk for de ressurssterke, språk som valuta, språk som røtter, språk som rytme, språk som energi, språk som identitet, språk som helligdom, språk for de ressurssvake, språk som tekst, språk som kommunikasjon, språk som tegn, språk som mur, språk som materie -som krymper og forsvinner eller vokser og tar over-, språk som drømmer, språk som dimensjoner, språk som oldemødre, språk som bokstaver, språk som data, språk som koder.

Et lydverk med lokale stemmer.

Scenekunstneren Maritea Dæhlin vil, med samarbeidspartner Arturo Tovar Lopez, møte folk på Furuset til samtaler. Samtalene blir tatt opp og blir til et lydverk med lokale stemmer. Lydverket kan oppleves på Fubiak, og åpner lørdag 4. desember kl 14.00. Verket blir stående i en uke.

Gjennom kunsten sin utforsker ofte Dæhlin temaer som eksotifisering, språk og ensomhet, som både er til stede i hennes soloforestilling «I WANT TO BE TRADITIONAL» og hennes fremtidige forestilling «Originally a plant».

Danser og koreograf Mia Habib og danse- og lydkunstner Jassem Hindi har sammen laget «Oslohendelser» – en serie med seks performative hendelser som skal finne sted i Oslo løpet av høsten. Oslohendelser er et samarbeid mellom TrAP og Kloden teater. Les om hele programmet her

Foto: Signe Fuglesteg Luksengård

Lør 4. - lør 11. desember 2021

Tidligere
forestilling