Meg, Meg & Meg – Th’Line

Meg, Meg & Meg ble spilt 13. juni 2018 kl. 12:30 og kl. 16:30

Fire maskerte figurer som egentlig er en og samme person, og som søker aksept hos hverandre og publikum. Karakterene i forestillingen er preget av prestasjonskulturen og prøver å være en opphøyd utgave av seg selv. I det ene øyeblikket føler de seg kule, i det neste dumme. En rå og morsom danseforestilling med glitter, muskeldrakter og mexicanske fribrytermasker.

Th’Line har utviklet et særegent uttrykk som blander det vakre og det stygge, det dumme og det kule om hverandre på konfronterende måter. Det oppstår mye komikk i deres sjangeroverskridende uttrykk, og kompaniet er kjent for inkluderende og uhøytidelige forestillinger.

Th’Line ble etablert i 2006 og drives av dansekunstnerne Kristina Søetorp og Ida Wigdel, begge utdannet ved Kunsthøyskolen i Oslo. Kompaniet arbeider med dans og koreografi i ulike størrelser og formater. De har vist sitt arbeid på ILTWT i Amsterdam, og her hjemme på steder som Dansens hus, Sentralen, KHIO, Ravnedans, Heddaprisen, Oslo Fjordfest og Dansefestival Barents. Th’Line koreograferer for teater og var årets danseambassadører i 2017. De lager også dansefilmer, og noen av kompaniets sinnrike videosnutter er vist på japansk og amerikansk TV.

Målgruppe: Fra 13 år

Spillested: Kloden-teltet foran Nationaltheatret

Varighet: 45 minutter

Medvirkende:

Utøvere: Kristina Søetorp Wallace og Julie Solberg

Konsept, koreografi, scenografi, lysdesign, kostymedesign og utøvere: Ida Wigdel og Kristina Søetorp Wallace

Komponist: Juhani Silvola

Onsdag 13. juni 2018

Tidligere
forestilling