Hva jeg snakker om når jeg snakker om løping – Det Andre Teateret

I denne forestillingen får du møte Fredrik Høyer. Han er poet og forfatter. En gang ble han utfordret til å løpe Oslo Maraton. Men hva er egentlig løping? Er det en flukt, en streben, en kamp eller avkobling? I forestillingen raser Høyer mot målet for å se hva som er gevinsten til slutt.

Vi blir ofte utfordret til å være mer målrettet og ikke gi opp. Men det er ikke alltid like lett å tenke positivt når veggen kommer deg susende i møte, like fort som du beveger deg fremover.

Forestillingen er utviklet av Det Andre Teatret. I samarbeid med regissør Nils Petter Mørland har Fredrik Høyer laget en forestilling hvor slampoesi, muntlig fortelling og Det Andre Teatrets publikumsnære og løsslupne teatertuttrykk møtes. Forestillingen er inspirert av Haruki Murakamis bok med samme tittel.

Fredrik Høyer romandebuterte med Månehund & fatter’n i 2014. I 2016 publiserte han Grønlandsūtraen, en diktsamling i form av både bok og album, lydlagt av musikerne Fredfades & Eikrem. Grønlandsūtraen ble samme år bearbeidet til en forestilling som gikk for fulle hus på Nationaltheatret, en monolog skrevet og fremført av Fredrik Høyer.

Forestillingen er utviklet av Det Andre Teatret, som åpnet dørene i september 2011 som Norges første og eneste teater med fokus på improvisasjon. Siden da har Det andre teatret vokst for hvert år, og de seneste årene har de hatt besøk av mer enn 30 000 publikummere årlig.

Målgruppe: Fra 16 år

Spillested: Kloden-teltet foran Nationaltheatret

Varighet: 60 minutter

Medvirkende:

Konsept og idé: Fredrik Høyer & Nils Petter Mørland

Tekst: Fredrik Høyer

Regi: Nils Petter Mørland

Lysdesign: Kjetil Aavik & Henrik S. Vernegg

Scenografi: Nils Petter Mørland & Monica Nestvold

Musikk: Håvard Gressum Antonsen

Produsent : Silvia Rodriguez Gimenez

Lys- og lydtekniker: Henrik S. Vernegg

Forestillingen er produsert av Det Andre Teatret

Søndag 10. juni 2018

Tidligere
forestilling