GoFigure! Coulrophobia – Opposable Thumb (UK)

Dik og Adam er klovner. De kunne ikke kommet seg ut av en papirpose om det sto om livet, og slett ikke den surrealistiske pappverdenen de sitter fast i. Hvorfor er de der, og hva gjør de egentlig? De vet at noe er i gjære, og de må komme seg unna før det er for seint. Bli med på en kårni, anarkistisk, ganske hysterisk og noen ganger temmelig skummel reise mot frihet.

F**king brilliant! Utterly amazing. Not a dull moment

Brilliant physical and inclusive theatre

My face hurts from laughing

What audiences say

Etter å ha gått lei av å lage pyntelige dukketeaterforestillinger har Opposable Thumb Theatre (tidligere kjent som Pickled Image) gått tilbake til sine røtter: De har lagd en klovneforestilling! Ikke bare en hvilken som helst klovneforestilling, men en skikkelig fullblods rødnese artig parykk og altfor store sko-type forestilling. Coulrophobia ( ku ː lrəʊfəʊbɪə ) – frykten for klovner.

«Coulrophobia» er laget av det Bristol-baserte kompaniet Pickled Image i samarbeid med Figurteatret i Nordland og er 75 minutter med slapstick, mime, figurteater og innmari mye papp.

Forestillingen er en del av Go Figure! Festival for figurteater og visuell scenekunst, en biennale i Oslo er som ble arrangert første gang i 2018.

Tir 6. - ons 7. juni 2023

Tidligere
forestilling