Emma – Sacha Slengesol Balgobin / Elg Elgesem

Emma ble vist den 28.05.22 kl. 19:00 og den 29.05.22 kl. 19:00

Emma møter Leo, og forelskelsen er altoppslukende. Leo blir fort Emmas nye bestevenn og kjæreste. Hun føler seg hel og endelig god nok. Sammen lever de i en boble av eufori. Det viser seg imidlertid at Leo også finner disse følelsene andre steder.

Emma er en forestilling som tar for seg kampen mellom rus og kjærlighet. Emma vil være et åpent menneske som tolerer alt og alle. Det åpne sinnet hennes lukkes derimot mer og mer ettersom situasjonene Leo setter henne i, stadig blir mer ekstreme.

For ungdom og unge voksne.

Skuespillere: Sacha Slengesol Balgobin og Elg Elgesem
Manus: Sacha Slengesol Balgobin og Elg Elgesem
Komponist og musiker: Marie Sahba
Scenografi og kostymer: Tora Troe
Regikonsulent: Mads Sjøgård Pettersen
Lysdesign: Philippe Schneider
Plakat: ok kontor

Dette prosjektet er en del av Kloden Generator , som er et utviklingsprogram for unge scenekunstnere og kompanier som ønsker å satse på scenekunst for et ungt publikum. Kloden teater vil gjennom dette være en inkubator for disse kunstnerne og bidra til utvikling og kunstnerisk utforsking i arbeidet med ny profesjonell scenekunst for barn og ungdom.

Forestillingen er støttet av Kloden teater, Kulturrådet, SPENN, Bergesenstiftelsen, Skuespillerforbundets fond for frilansere, Fritt ord, FFUK, Musikkfondene/Komponistfondene, Scenekunst+, Neste generasjon, Unge tekst/Unge Viken teater.

Lør 28. - søn 29. mai 2022

Tidligere
forestilling