Den store stygge Reven. Kanskje – Fredrik Floen, Alexandra Tveit & Simon Asencio

Velkommen inn i verkstedet der dukker, dans og musikk blir til! «Den store stygge Reven. Kanskje» er en dukke-saga som utforsker det ikke-menneskelige livet gjennom animasjon og en lekende inngang til ting og materialer.

I en mørk-ish skog får du møte hånddukker uten dukker, et egg, soppen ved verdens ende, vandrende trær, en middelalderdans, et søtt pinnsvin og en gruppe dyr utkledd som høner. Dukker animerer andre dukker og sammen skaper de en større dans som animerer en verden av dyr, bakterier, planter og et landskap av relasjoner og måter å være i verden på. Koreografien utforsker bevegelser, dukketeaterets verden, en regnskur, naturens dunkle gjerninger og en tvetydighet mellom å lede og bli ledet.

Unge forskere i alderen 3 – 6 år med foreldre inviteres til å ta tak i kikkertene og gulrøttene, finne en plass i skogen og aktivt være vitne til det som skjer på scenen!

Forestillingen er gratis, men for å sikre at du får plass må du hente ut billett på forhånd.

Målgruppe: Barnehagebarn
Spillested: Loftet, Kloden teater, Kabelgata 19
Medvirkende:

Av og med: Simon Asencio, Alexandra Tveit og Fredrik Floen 

FEAT musikk: Sigrid Lerche

Foto: Marthe Nyvoll 

Forestillingen torsdag 14. september kl. 10 er for inviterte barnehager. Ønsker du billett til denne forestillingen, ta kontakt med mari@kloden.no.

Lørdag 16. september 2023

Tidligere
forestilling