Asfaltpuls – Mine Nilay & gjengen

Velkommen til en utendørsvisning av Asfaltpuls på Økernsenteret, fredag 9. oktober kl 15. 

«Jeg ropte. Ingen kom.” Slik starter forestillingen Asfaltpuls- paranoia som faen i solnedgang, som er en rekonstruert oppfatning av en virkelighet i en storby. En tilværelse hvor en er distansert fra sine omgivelser, fordi en ikke kjenner seg igjen, ikke føler seg som en del av det som er rundt en.

I forestillingen møter vi 5 karakterer som på hvert sitt vis opplever frakobling til byen sin. En følelse av ensomhet griper rundt hele stykket og temaer som kjærlighet, vold i hjemmet, skjønnhetstyrrani og ensomhet blir illustrert av skuespillerne gjennom fysiske koreografier og tekstbolker.

Vi møter en ”identisk” gruppe med mennesker, som følger et stereotypisk røft ungdomssignalement- men som gjennom forestillingen brekkes opp og slipper frem identiteten og de personlige historiene til hver enkelt i den tilsynelatende like gruppen mennesker.

Forestillingen har som mål å møte ungdom der ungdom er, på sentre, skoler, torg osv.

Asfaltpuls- paranoia som faen i solnedgang ble oppført i Oslo i 2018 og ble spilt på gata på 37 steder på Østkanten. Forestillingen høstet gode anmeldelser, fikk overveldende respons fra ungdommen og hadde over 2500 publikummere i løpet turneen sin.

Asfaltpuls spilles utendørs og innendørs i løpet av miniturnéen sin. Den varer 20 minutter.

Hvor: På plassen ved siden av t-banestasjonen, retning sentrum. T-bane 5. 

Området der forestillingen spiller er under utvikling, og er i ferd med å settes i stand slik at det skal bli et hyggelig sted å henge, og det vil skje ulike aktiviteter der. Du kan lese mer om hvordan du kan medvirke her: https://www.medvirk-okernsentrum.no

Og her ser dere planene for området: http://okernsentrum.no

Fredag 9. oktober 2020

Tidligere
forestilling