Festivalen har startet!

10. juni 2018

I går gikk startskuddet for Kloden i sentrum under Heddadagene, og hvilken dag det var! Strålende sol, små publikummere som nektet å gå hjem, rørende øyeblikk og topp festivalstemning.

I Klodenteltet spilte Safarium, der utøverne og etter hvert også barna rullet, moste, koste og deiste rundt i en skulpturell scenografi som forandret seg underveis. En kraftfull, øm og morsom forestilling det ikke var helt enkelt å avslutte.

På Nynorskens hus ble publikum invitert inn et telt på scenen. I det store teltet sto et lite telt, og der møtte vi en gutt som har reist langt for å komme til Norge. Forestillingen til NIE, We come from far, far away, vant Heddaprisen i kategorien beste ungdomsforestilling i 2017. 

I dag gleder vi oss til å se Fredrik Høyer kl. 19 i Hva jeg snakker om når jeg snakker om løping! 

Vi du se hva mer vi har på programmet, sjekk Arrangementer.

Ta også en titt på nettsiden til vår samarbeidspartner Heddadagene! Fram til neste søndag er byen full av interessante forestillinger for alle aldersgrupper.

På bildet ser du utøverne Venke Marie Sortland, Marianne Skjeldal og Ida Gudbrandsen i Landings forestilling Safarium, samt en publikummer som nektet å gå.