RELÆXT: Go Figure!: Økohelter – Sticky

Vårt RELÆXT program er ikke åpent for alle, men er tilpasset de som trenger litt mer «avslappa» former. Les mer om RELÆXT her.

Under denne visningen er det helt greit å gå inn og ut av forestillingsrommet dersom man trenger en pause. Hørselsvern og puter er tilgjengelig i en roligere krok, og det er mulig å se seg godt om i kulissene før forestillingen begynner. Da kan man også snakke med utøverne. Informasjonsmateriell kan sendes i forkant, så dere er godt forberedt før besøket.

Økohelter er en altoppslukende danseforestilling, som zoomer inn på de små skapningene over og under skogens bunn. Bli med inn i en mikroverden for de nysgjerrige, der vi lyser opp skogens heltemodige skapninger og deres superkrefter. Opplev dem vokse og vikle seg frem i en leken dans av sammenkoblinger. Etter hvert som livets vev i skogen avsløres, blir fellesskap sentralt for denne fantasifulle verdenen. Når skapningene har tatt deg på en reise, vil du kanskje se skogen med nye øyne?

Økohelter er en multisensorisk og tilgjengelig forestilling med fokus på at man skal kunne engasjere seg i fremføringen på ulike måter.

STICKY (Edginton|Lothe|Olsen|Parsons) er et dansekollektiv av skeive, kvinnelige dansekunstnere med base i Oslo. Praksisen deres fordyper seg i det kroppslige og det sensitive, det lekne og det underlige. Ved å ta i bruk den åpne og ekspressive kroppen, undersøker de samfunnstematikker i forestillinger som spiller mellom det faktiske og abstrakte. Med dette ønsker de å tilby publikum en nærhet til fantasi, og muligheten til å absorbere historier på en kinestetisk måte.

Målgruppe: Barn fra 4 år og deres familier

Spillested: Pilotscenen

Varighet: 40 minutter

Språk: Uten språk

Medvirkende:
STICKY: Olivia Edginton, Anders Engebretsen, Ingvild Marstein Olsen, Hannah Parsons
Musikk: av og med STICKY, arrangert av Hannah Parsons
Kostymedesigner: Tanja Andreeva
Kostymeassistent: Celina Vimme
Scenografer: Baum & Leahy
Scenografiassistent: Damien Ajavon
Kunstnerisk veileder: Karstein Solli
Grafisk design: Maria Telle Brendmoe
Produsent: Maria Lothe

Søn 2. - Man 3. juni

2 forestillinger

Pilotscenen, Kloden teater

Pris: 20 - 300,-

Kjøp billett

Billetter

Søndag 2. juni - kl. 15.00 Pilotscenen, Kloden teater

Kjøp billett

Mandag 3. juni - kl. 12.00 Pilotscenen, Kloden teater

Kjøp billett