Stillhetens hotell – 24 Produksjoner

Stillhetens hotell ble vist den 27.01.23 kl. 19:00 (premiere), den 28.01.23 kl. 17:00 og kl. 20.00, den 29.01.23 kl. 15:00 og kl. 18:00

Den anerkjente overlegen Dr. Harald Tjalve ønsker deg velkommen til Stillhetens hotell – En førsteklasses behandlingsklinikk for lidelsen «informasjonsfedme». Dette er en kontinuerlig overbelastning av unødvendig informasjon og teknologisk støy på den ytre hjerneveggen. De innlagte pasientene eller «gjestene» sliter alle med avhengighet av et eller flere teknologiske fora. Det være seg: True crime, thirst traps, doomscrolling, BeReal o.l.

Gjennom et unikt innblikk i hverdagen og rutinene til hotellet vil dere bli kjent med de merkelige og originale behandlingsmetodene. Disse er banebrytende og har utspring i Dr. Tjalves egenutviklede teknikker. Hotellet opererer med tre ulike sikkerhetsnivåer for gjestene. Hvilket nivå man blir plassert på avhenger av hvor langt man er i sykdomsforløpet og hvor stor fare man er for seg selv og omverdenen.

Kun gjennom våre behandlingsmetoder kan vi helbrede menneskehetens konstante behov for stimuli og virkelighetsflukt. Alle legene, spesialsykepleierne og de kognitive terapeutene forteller pasientene det samme; «Stillhet er styrke». Vil de bli kurert eller vil de gå tapt i teknologiens dype daler?

FORESTILLINGER:
FREDAG 27. JANUAR KL 19:00
LØRDAG 28. JANUAR KL 17:00 OG 20:00
SØNDAG 29. JANUAR KL 15:00 OG 18:00

MEDVIRKENDE:
Peder Kaalstad – skuespiller og regissør
Mats Gukild – skuespiller og koreograf
Tormod Draget Skavern – skuespiller og manusforfatter
Kim-Runar Klodiussen – skuespiller og manusforfatter
Jakob Dahl Skarpeid – skuespiller og scenograf
Jon Olav Gulbrandsen – skuespiller og lysdesigner
William Kjellsberg – skuespiller og komponist
Herman Lepsøe Ohrvik – skuespiller og kostymør
24 produksjoner – produsent
Kloden Teater – co-produsent

Støttet av:
Kulturrådet – Fond for lyd og bilde
FFUK
Fritt Ord
Bergesenstiftelsen
Skuespillerforbundet – fond for frilansere

Fre 27. - søn 29. januar 2023

Tidligere
forestilling