RELÆXT: Go Figure!: Økohelter – Sticky

Vårt RELÆXT program er ikke åpent for alle, men er tilpasset de som trenger litt mer «avslappa» former. Les mer om RELÆXT her.

Under denne visningen er det helt greit å gå inn og ut av forestillingsrommet dersom man trenger en pause. Hørselsvern og puter er tilgjengelig i en roligere krok, og det er mulig å se seg godt om i kulissene før forestillingen begynner. Da kan man også snakke med utøverne. Informasjonsmateriell kan sendes i forkant, så dere er godt forberedt før besøket.

Bli med inn i skogen til småkrypene, soppene og plantene som bor der! For hvem er de egentlig, disse skapningene som hver dag arbeider for å holde skogen levende?

ØKOHELTER er en altoppslukende og morsom forestilling for de nysgjerrige, hvor barna blir invitert med inn i leken. Skogens skapninger vokser og vikler ser frem, og skaper et fellesskap i en fantasifull verden. Her er det rom for undring over hvordan naturen henger sammen, med både fantasi og fakta om skogen og dens superhelter. Kanskje vil du oppleve å se skogen med nye øyne?

Danserne kombinerer det kroppslige med det sensitive, det lekne med det underlige, alt gjennom den åpne og livlige kroppen. Gåsehudgaranti!

Gratis for ledsagere med ledsagerbevis. For ledsagerbillett, send en epost til torunn.tusj@gofigure.no.

Målgruppe: Barn fra 4 år og deres familier

Spillested: Pilotscenen

Varighet: 40 minutter

Språk: Uten språk

Medvirkende:
STICKY: Olivia Edginton, Maria Lothe, Ingvild Marstein Olsen, Hannah Parsons

Musikk: av og med STICKY, arrangert av Hannah Parsons

Kostymedesigner: Tanja Andreeva

Kostymeassistent: Celina Vimme

Scenografer: Baum & Leahy

Scenografiassistent: Damien Ajavon

Kunstnerisk veileder: Karstein Solli

Grafisk design: Maria Telle Brendmoe

Produsent: Ida Frømyr Borgen

Lysdesigner Erik Spets Sandvik

I samarbeid med Dansenett Norge

Søndag 2. juni

Tidligere
forestilling