Oh Baby Baby – Lost and Found Productions

Oh Baby Baby ble spilt 22. oktober 2020 kl. 19:00 og 23. oktober 2020 kl. 19:00

Husker du den ene naturfagstimen mot slutten av barneskolen, den lett nervøse læreren som sto og snakket om forplantningsorganer? Vel, dette er andre boller. 

Oh Baby Baby er en krysning mellom seksualundervisning og teater, der forelskelse, seksualitet, identitet, pubertet og kropp er pensum.  

De nye vikarlærerne er utenomjordiske helsesykepleiere. De spår elevenes fremtidige problemstillinger ved hjelp av ekte statistikk, alternativ metodikk og banebrytende teknologi – en følelsesdetektor i form av en hyperrealistisk babydukke. Klasserommet rigges til et senter for skamfjerning, fordi vi ikke har tid til at elevene skal bekymre seg unødig over hvem de er i ferd med å bli. 

For ærlig talt: Det er så sykt mye rart som er helt normalt.
PIKK+FITTE=BABY? 

På grunn av pandemien har Lost and Found Productions laget en digital versjon av forestillingen, som vises for elever i Oslo-skolen på dagtid denne uka. Disse to visningene blir derimot i det opprinnelige, fysiske formatet.  

Vi følger gjeldende smittevernregler. Har du symptomer på luftveisinfeksjon og/eller har vært i nærheten av noen som har fått påvist smitte, ber vi deg ta en hvil hjemme.  

  • Til vanlig spilles forestillingen for sjuende klasse, denne visningen er for voksne
  • Varighet: 60 minutter inkludert kort publikumssamtale etter forestilling
  • Forestillingen spilles i et klasserom på Kuben videregående skole

OBS: Begrenset antall billetter! 

  • Oppmøte ved hovedinngangen til Kuben videregående skole senest 15 minutter før forestillingsstart. Vær presis og ha billetten klar til visning.
  • Det vil være antibac tilgjengelig og vi ønsker at alle gjester benytter seg av denne. Ellers oppfordrer vi til å følge rådene for god hånd- og hostehygiene.
  • Hold 1 meter avstand. Du kan sitte/stå nærmere enn dette med medlemmer av egen husstand.
  • Vi følger dere inn og ut av klasserommet og skolen.
  • Garderoben er stengt – ytterklær og eiendeler tas med inn i klasserommet.

Torsdag 22. oktober 2020

Tidligere
forestilling