Nordpolen Magiske Trikketransport – FEIL TEATER

Nordpolen Magiske Trikketransport ble spilt fra 1. desember 2022 (premiere) til og med 12. januar 2023

Billettene er gratis, men må bestilles. NB! Det er kun 20 billetter per forestilling. Dersom du har bestilt billett, men blir forhindret fra å komme, vennligst send en mail til produksjon@feilteater.com, slik at vi kan frigjøre billetten.

I et bortgjemt teglsteinsbygg på Økern, blant industrilokaler og høyreiste boligblokker, finner vi Oslos best bevarte hemmelighet: en magisk trikkevogn som tar deg hele veien til Nordpolen.

I mange tiår har passasjerer kunnet reise med 11-trikken til dette sagnomsuste stedet for å legge igjen sitt aller største ønske. Men nå står trikkens fremtid på spill. Mørke kapitalistiske krefter har inntatt hovedstaden, og besluttet at Nordpolen Magiske Trikketransport skal jevnes med jorden.

Bli med på en farefull og spektakulær ferd gjennom tid og rom, og redd byens mest eventyrlige trikkelinje fra å forsvinne.

Både publikum og kritikere lot seg begeistre av fjorårets juleforestilling fra Feil Teater, 11-trikken går til Nordpolen. Nå er kompaniet tilbake med nok et magisk vintereventyr, denne gangen i samarbeid med Kloden teater.

Nordpolen Magiske Trikketransport er en gratis teateropplevelse basert på intervjuer med barn fra hele Oslo, og tar publikum med på en storslagen trikketur fra Økern og helt frem til jordens nordligste punkt. Velkommen om bord!

Forestillingen passer for barn fra 6 år.
Varighet: Ca. 1 time og 15 minutter

Nordpolen Magiske Trikketransport er produsert av Feil Teater i samarbeid med Kloden teater.

NORDPOLEN MAGISKE TRIKKETRANSPORT er produsert av Feil Teater i samarbeid med Kloden teater. Forestillingen bygger på konseptet fra 11-TRIKKEN GÅR TIL NORDPOLEN (2021), som ble utviklet av Mathias Augestad Ambjør, Vilde Johannessen, Amanda Hedvig Strand og Sebastian Skytterud Myers.

PRODUKSJON, REGI OG MANUS
Vilde Johannessen og Sebastian Skytterud Myers

PRODUSENT KLODEN TEATER
Mari Haugen

SKUESPILLERE
Peter Moseng, Sindre Seip, Eirin Schou Fævelen, Vilde Johannessen, Sebastian Skytterud Myers og Patrik Asplund Stenseth

SCENOGRAFI
Tobias Lehrskov-Schmidt

KOSTYME OG SKULPTURDESIGN
Frida Vige Helle

LYS OG VIDEO
Thomas Gallagher

MUSIKK
Nils Oortwijn

LYD
Thomas Gallagher og Sebastian Skytterud Myers

SNEKKERE
Alice Tomola, Petros Lappas og Trond Håvard Gamst

INSPISIENT
Suzanne Øfjord/Ronja Kløver

MARKEDSFØRING KLODEN TEATER
Nastaran Kowkabi og Elin Owrenn Rekdal

PLAKAT
Thomas Gallagher

FORESTILLINGEN ER STØTTET AV
Norsk kulturråd, Oslo kommune, Bergesenstiftelsen og Røde Kors

TAKK TIL

Indunor AS, PrintOn, Fremtind, Trond Stenseth, Sara Skogøy, Ida Marie Bakkerud, Josefine Haganäs, Julie Veiersted, Amanda Hedvig Strand, Lars Halvor Andreassen, Amalie Ibsen Jensen, Joakim Skevik, Jonas Sandvik, Ingeborg Larsen, Jeanette Gjestvang, Marianne Hetland, Didrik Hagberg, Rønnaug Smaadahl, Petronella Ibsen-Børnick, Camilla Klaudiussen, Amalie Eggen og alle barn vi har fått intervjue.

Tor 1. desember 2022 - tor 12. januar 2023

Tidligere
forestilling