No one – Akimbo Theatre // Søndag 16. april

Merkelige hendelser har begynt å skje i Wellston – hjemsøkte puber, demoniske krefter, en kvinne har forsvunnet.

No One er en moderne remiks av «The Invisible Man» av HG Wells som en thriller på høyoktan. Vi følger Thomas, en naiv student, som blir venn med en usynlig mann ved navn Griffin. Vennskapet med Griffin gir ham berømmelse og rikdom, vennskap, men han blir også utnyttet.

Fortalt gjennom flere karakterer og vinkler spoler vi frem og tilbake, og alt er kanskje ikke helt slik vi tror. Eller? Det spørs om Griffin virkelig eksisterer. Og er han det voldelige monsteret folk vil ha oss til å tro?

Akimbo Theatre Company har tatt HG Wells sin historie om feilinformasjon, maktmisbruk og hvordan det føles å ikke bli sett av samfunnet, og gjenskapt den for vår digitale tidsalder. Formen på forestillingen gjenspeiler det raske tempoet i moderne liv, og ikke minst; måten rykter tar eget liv når de går viralt.

Og hvordan spiller man egentlig en usynlig mann på en troverdig og menneskelig måte? Vent å se!

Forestillingen spilte utsolgte hus under fjorårets Showbox-festival, og ble en publikumsfavoritt.

Den spennende historien og de kule actionscenene blandet med mulighet for tolkning gjør forestillingen til en av de kuleste, kanskje den kuleste, forestillingen vi noen gang har sett.Unge stemmer

Forestillingen spilles på engelsk.

AKIMBO Theatre Company er et nytt teaterkompani grunnlagt ved Ecole Internationale de Theatre Jacques Lecoq i 2021. Forestillingene deres er actionfylte, vakre og komiske, med et innovativt kreativt språk som blander historiefortelling og fysisk teater med kampsport, klovn og det absurde. De er et internasjonalt kompani med mangfoldig bakgrunn. Hver av de syv medlemmene bringer sin styrke til gruppen, i en åpen samarbeidsprosess for å utvikle nye og unike forestillinger.

Teamet: Pierre Moullier, Halvor Schultz, Florian Wiedenbach, Jonathan Ben-Shaul, Rosanna Malinson, Owen Bleach, Lexie Baker

Søndag 16. april 2023

Tidligere
forestilling