Kollegasnakk

Velkommen til langbordsamtale med suppe på Pilotscenen onsdag 24. januar kl 17:00.

TINY DANCER fra Danmark er på residens hos Kloden teater og skal utvikle forestillingen GRO som har de eldste barnehagebarna som målgruppe.

Samtalen rundt bordet vil dreie seg om:

  • Strømninger i scenekunst for barn og unge i Danmark
  • Tiny Dancer, om deres tilnærming til scenekunst for barn og unge, og deres kunstnerskap
  • Nettverksbygging

Rundt bordet er også Venke Sortland (Landing), Øystein Elle, Ida Cathrin Utvik, Tine Tyldum (Scenekunstbruket), Kjell Moberg  og Ådne Sekkelsten (Kloden teater) med flere – og vi inviterer dere til å dele bord med oss.

Arrangement er gratis og åpent for alle.

Alle deltagerne får suppe og en drikkebong. Påmelding til mari@kloden.no innen 18. januar. NB! Begrenset mengde plasser, førstemann til mølla!

Arrangør: Kloden teater og Scenekunstbruket

Om Tiny Dancer

Tiny Dancer skaber forestillinger og danseaktiviteter for børn og deres voksne, hvor vi med en legende og æstetisk tilgang inviterer ind i magiske danseuniverser.

Vi vil gerne åbne op for fælles sanselige oplevelser, som sætter kroppen og fantasien i spil. Vi elsker nærhed og at have publikum tæt på os. Så måske sidder man lige midt i scenografien og kan slet ikke lade være med at danse med.  Læs mere på www.tinydancer.dk

GRO – En interaktiv forestilling forbundet til det å gro

I GRO møter man to søstre, som er vokst opp sammen, de ligner hverandre, men de er allikevel meget forskjellige. De undersøker gjennom musikk og dans, hva det vil si å gro og vokse opp – sammen og hver for seg. 

GRO vekker sansene i et drømmende lydunivers, hvor sangen og scenografiens stofflige natur omkranser oss. Gjennom forunderlig lys og dans, inspirert av naturen og dens rytme, feirer vi det helt særlige ved livet på jorden, nemlig å gro. 

Onsdag 24. januar

Tidligere
forestilling