Askeladden og de BESTE hjelperne – Campingkompaniet

Campingkompaniet er et omreisende teaterkompani som turnerer Norge rundt, på kryss og tvers, og inn i de mest krikete kroker, under det overordna mottoet «teater for folk der de er». Nå kommer de til Mini Pride med den forrykende forestillinga «Askeladden og de BESTE hjelperne». For ja, Campingkompaniet lager teaterforestillinger basert på gamle norske folkeeventyr, men med en aldri så liten tvist.

I tillegg turnerer de rundt i et fargerikt skip som går like godt til lands som til vanns og i lufta med!

Eller … var det kanskje Askeladden som gjorde det? I Campingkompaniets «Askeladden og de BESTE hjelperne» møter vi nemlig Ester Askeladd som skal vinne kongsdattera og halve kongeriket. Men hvem er egentlig disse hjelperne Askeladden møter på sin vei? Og hva kan de egentlig hjelpe til med? Én ting er hvert fall sikkert. De er ikke bare gode, de skal være BEST, og med hjelp fra publikum blir de akkurat det.

Velkommen inn i Campingkompaniets elleville univers der alt kan skje!

I forbindelse med Mini Pride er denne forestillingen støttet og finansiert av Kloden Teater, hvilket betyr at den er helt gratis og åpen for absolutt alle. Så, ta med en venn, et familiemedlem, eller bare deg selv og bli kjent med noen nye.

Målgruppe: 5 år og oppover, men absolutt alle er velkomne!

Spillested: Mini Pride

Varighet: ca. 35 minutter

Medvirkende:

Regi: Mats Eldøen, Cathrine Frost Andersen

Medvirkende: Lisa Birkenes Thun, Sofia Knudsen Estifanos/Madeleine Fredstad Røseth

Foto: Magnus Skrede

Fredag 30. juni 2023

Tidligere
forestilling