La gente de la Tierra – Mezcolanza Theater

Klokkeslettet på forestillingene kan bli endret. 

Teaterproduksjonen «La gente de la tierra / Jordenes folk» reiser seg som en provokasjon for å uttrykke et uunngåelig samfunnsproblem: migrasjon og eksil.

Dette er en teaterforestilling som forteller historien om Rosa Avendaño. En chilensk kvinne som, som mange andre, kom til Norge på grunn av diktaturet i Chile på slutten av 90-tallet.

Femti år etter Pinochet-diktaturet stiller vi oss selv spørsmålet: Hva har vi lært av fortiden? Hvordan resonnerer denne historien med oss i dag?

Norge og Chile, to kulturer som tilsynelatende kan virke fjernt fra hverandre, oppdages gjennom en essensiell nødvendighet. Mezcolanza-teateret ønsker å fortelle historien om mennesker som måtte gi opp sin identitet på grunn av vold og søke en ny kulturell identitet.

Vi ønsker å fortelle disse personlige historiene og snakke om hvordan fortiden har hatt en direkte innvirkning på vår nåtid, og forstå at dette er en kontinuerlig konstruksjon. Vi tror at å dykke ned i minner er en mulighet til å ta sterkere skritt mot refleksjon og kanskje mot den utopiske ideen om en mulig endring.

Målgruppe: Unge og voksne fra 14 – 100 år

Spillested: Pilotscenen

Varighet: 80 minutter

Medvirkende

Regi og produsert: Mezcolanza Theater

Lysdesign / scenografi: Carlos Patrick Casanova

Skuespillere: Angy Avendano, Pilar Carre. Ivet Sanz

Komponist musikk: Mats Høstaker

Grafisk design: Daniela Ruiz

Fre 2. - Lør 3. februar 2024

2 forestillinger

Pilotscenen, Kloden teater

Pris: 100 - 150,-

Kjøp billett

Billetter

Fredag 2. februar - kl. 19.00 Pilotscenen, Kloden teater

Kjøp billett

Lørdag 3. februar - kl. 19.00 Pilotscenen, Kloden teater

Kjøp billett