Gulvet er lava - Ingri Fiksdal

Høstferieaktivitet: Gulvet er lava

Ingri Fiksdal


04/10 / 11:00 / Fra 6 år / Pilotscenen, Kloden teater

Forestillingen er nå full.

I Gulvet er lava danser tre utøvere i en glødende lavalandskap-scenografi som stadig er i endring. Forestillingen har fokus på å gi barna en sanselig opplevelse som kan stimulere lyst til egen utforskende bevegelse. Forestillingen passer for barn fra 6 år og oppover.

I Gulvet er lava dekkes scenen av røde og oransje former og materialer. Barna sitter rundt på fire sider og er tett på scenografien. Plutselig begynner den å bevege på seg. Det ryker og oser. Hva er det vi ser? Er det et rødglødende monster som kommer ut av en hule? Eller en vulkan som har utbrudd? 

Gulvet er lava er en danseforestilling der det sanselige og hvordan man opplever med kroppen står i fokus. Underveis forestiller danserne både levende vulkaner, fantasidyr og seg selv, og beveger både sine egne kropper og scenografien på mange ulike måter.  Til slutt blir barna invitert med inn på scenerommet og kan utforske.

Som tematisk bakteppe til forestillinga ligger vår tids klimautfordringer og hvordan de fører med seg flere naturkatastrofer og mer ekstremt vær. 

Konsept og koreografi: Ingri Fiksdal
Dans og koreografi: Hawa Janlo, Mariama Fatou Kalley Slåttøy og Ole Marius Støle
Scenografi og kostyme: Fredrik Floen
Musikk: Camilla Vatne Baratt-Due
Lydmix: Ådne Meisfjord
Lysdesign og teknikk: Christian Paulsen
Produksjon og admin: Eva Grainger og Ida Frømyr Borgen
Produksjon og distribusjon: Nicole Schuchardt
Produsert av Fiksdal dans stiftelse
Co-produsert av Kloden teater
Støttet av Norsk Kulturråd


Laster kart ....