Heddadagene: Instamamma

Haugesund Teater


14/06 / 12:00 / Fra 8 år / Pilotscenen, Kloden teater

Haugesund teater presenterer Instamamma, en forestilling fylt med sprø foreldre, slitsomme storesøstre og en stor dose humor!

 

Lille Sol er snart 9 år. Hun bor sammen med mamma, pappa og storesøster Samantha på 13. Hjemme er det skikkelig fint; pyntefint. Det må være skikkelig pyntefint, for mamma er influenser på Instagram. Instamamma heter hun visst der. Storesøster elsker å være med på mamma sine instabilder i nye klær som mamma har bestemt, men Lille Sol synes liksom ikke det er så gøy lenger. Hun vil bestemme selv hva hun skal ha på seg, og hun vil ihvertfall bestemme hvordan bursdagskaka skal se ut!

Alle synes Sol liksom er så heldig som får nye klær og pene leker hele tiden, men Sol ville ikke ha dem.

Sol har fått en ny venn som heter Marco. Marco er rar. Han bor med bestemora si, og de har det skikkelig rotete. Men han får gjøre nesten hva han vil, han! Når det nærmer seg Sols bursdag, skjer det noe rart. Har bestemora til Marco magi?

Av: Ida Høy og ensemblet
Produsent: Haugesund Teater
Medvirkende: Ane Skumsvoll, Mathilde Skarpsno/Oda Østenstad Fjell, Henrik Bjelland, Thomas Bye
Regi: Ida Høy
Musikalsk ansvarlig: Morten Joachim Henriksen og Thomas Bye
Scenografi: Gjermund Andresen
Kostymedesign: Helena Andersson

Haugesund Teater, HAUT, er Nord-Rogalands regionteater. I 35 år har de levert et bredt spekter av forestillinger av nasjonal og internasjonal klasse. Du finner dem på kaien i Haugesund, der de har etablert sin egen scene – HAUT scene.

Laster kart ....